Baseret hjem Business – Hvorfor starter deltid er den Smart måde til succes.

Med udviklingen af forskellige teknologier og med lave etableringsomkostninger er det blevet meget nemmere i dag for iværksættere at starte et hjem baseret virksomhed. Det anslås, at i USA alene er over 40 millioner hjem baserede virksomheder. Home baserede virksomheder udgør 63% af alle småvirksomheder. Desuden drives over 75% af disse virksomheder på deltid.
Nogle af årsagerne til generelt tilskrives til at starte et hjem baseret virksomhed er; opfyldelsen af en drøm, er nødvendigt for en ekstra indtægt eller at have en back-up indkomst i tilfælde af at miste den nuværende sikkert job. En grund, der er mere universel er, at de fleste mennesker elsker at eje og køre en Home Baseret Business og gerne vil opleve gyset og spændingen ved driften af en virksomhed fra hjemmet enten fuld tid eller deltid. Fleste af dem, der kommer under den sidste kategori er ofte under misforståelse at det kræver meget lidt indsats til at drive en virksomhed fra hjemmet.
Hvis du har en idé om at starte et hjem baseret virksomhed er det tilrådeligt, at du skal starte ved at køre det på deltid samtidig med at arbejde på dit fuldtidsjob. Der er flere meget overbevisende grunde til at vedtage denne deltid forretningsstrategi. Jeg skal optælle de vigtigste dem nedenfor.
1. på trods af din entusiasme og vilje til at lykkes i din Home Baseret Business, kunne dit forsøg ende i fiasko for forskellige årsager. I et sådant tilfælde kunne du altid falde tilbage på dit fuldtidsjob. Taler om fiasko kan være foruroligende for nogle, men du skal være forberedt på alle eventualiteter.
2. ved at starte som en deltidsstilling forretning, bliver dine investeringer både i finansiering og tid naturligt små, hvilket minimerer risikoen.
3. mens i færd med at etablere dit hjem baseret virksomhed, nødt du stadig til at udligne din månedlige regninger. Det er den fuldtidsjob, der kan hjælpe dig med at klare over denne situation især i de første måneder af din deltid virksomhed. Hvis du begynde at gøre profit tidligt i din virksomhed og derefter oprette en reservefond til at starte din fuldtids hjem baseret virksomhed.
4. den selve tanken om din have en regelmæssig fuldtidsjob med en stabil indkomst vil give dig selvtillid til at tage et rimeligt beløb af risiko i din deltid hjem baseret virksomhed. Dette vil ikke være muligt ellers.
5. tilstedeværelsen af en fuldtids job betyder, at du ikke vil være under overtryk til at udføre i virksomheden pat-gang for din overlevelse. Du kan lære business-færdigheder, erhverve forretningsviden og vokse gradvist i dit eget tempo.
6. ved at holde at dit fuldtidsjob du kan fortsætte med at nyde fordelene ved sygesikring, forlade og andre fordele indtil du oprette dig selv i din deltid virksomhed.
7. I tilfælde af fastholde mister i din virksomhed i løbet af det første år eller to; disse kunne afskrives, når du indsender din selvangivelse.
8. det er meget nemmere at opnå banklån, kreditkort faciliteter og andre økonomiske fordele for din virksomhed, mens du er i beskæftigelse. Hvorfor ikke udnytte dette og vokse din hjem baseret virksomhed, mens du er i beskæftigelse.
9. Hvis din hensigt er at blive et hjem baseret virksomhed iværksætter en dag, så gør brug af dit fuldtidsjob og lægge fundamentet for dit hjem baseret virksomhed ved at gøre de nødvendige kontakter med folk, der kunne være nyttige for din fremtidige virksomhed og kunne også ende op som kunder. Du skal selvfølgelig sørge for at dine handlinger ikke kommer i konflikt med politikkerne for forvaltning af din arbejdsgiver.
10. du afslutter dit fuldtidsjob én dag og starte en fuld tid hjem baseret virksomhed kunne den følgende dag ende i kaos og katastrofe medmindre du har meget stærk støtte fra erfarne iværksættere. På anden side hvis gjort gradvis bliver overgang fra fuld tid job til fuld tid hjem baseret business meget lettere.
Har sagde ovenfor, må det nævnes, at der er ofcource visse ulemper i metoden angivet.
Gør et fuldtidsjob og kører en deltids hjem baseret virksomhed kan være anstrengende og du kan opleve udbrændthed og dermed forsømme enten du virksomhed, job eller endda begge dele.
Overdreven nydelse i din deltid virksomhed kan i sidste ende føre til under udførelse i dit fuldtidsjob, hvorved der skabes problemer med din chef eller arbejdsgiver.
Du bliver nødt til at ofre meget af din kostbare tid til familien af hensyn til dit hjem baseret virksomhed.
Succes i dit hjem baseret virksomhed eller for sags skyld i enhver virksomhed kommer ikke let. Det kræver hårdt arbejde, offer, engagement og beslutsomhed. Du skal først og fremmest være lidenskabelig omkring hvad du laver.
Mange store virksomheder er vokset fra små begyndelser herunder den gigantiske Amazon.com. Starte såning af frø af dit hjem baseret virksomhed, mens du er i beskæftigelse, se den spire, kig efter det med buddet pleje, være passioneret omkring det og se det forsynet med frugterne af din arbejdskraft. Nyd frugterne af din arbejdskraft og når tiden er moden, forlade din fuldtidsjob. Det er det, holde voksende og etablere dig selv som en vellykket hjem baseret virksomhed iværksætter. Dette er så den intelligente vej til succes.
Copyright © 2006 Troels Siva.